středa 30. května 2012

smůla

Tak mi přišel odstřik Rihanny a vydržel mi přes víkend. Bylo špatně utáhnuté víčko a všechno se mi vylilo do kabelky. Na dně zbylo asi půl centimetru.
To už je druhá vůně, o kterou jsem přišla. Sun mi vylil Drobek. Některé mi asi nejsou souzené.

pátek 25. května 2012

nestíhám

Včera jsem se vrátila domů, dala v pekárně dělat chleba, prádlo do pračky, šla do knihovny, potom na poštu poslat obálku s parfémem na výměnu, koupit pár věcí na večeři do obchodu.

Z knihovny jsem si donesla novou Dallasovou (série Smrtící). Jsou to detektivky z budoucnosti a hlavní hrdinka je poručík Eva Dallasová, vyšetřující vraždy v New Yorku, většinou jsou docela dost drsné, stejně jako Eva.

Doma jsem šla cvičit workout 7 s Jill. Dneska mě břicho nebolí. Poučení zní: protahovat se i potom, co Jillian skončí, protože minuta opravdu nestačí.

Následovala sprcha, chystání večeře, vytírání, utírání prachu v pokojíčku. Potom mě napadlo, že by nebylo od věci umýt okno a utřít žaluzie od prachu. Takže nejdřív ložnice, pak pokojíček. Teď půjde chvíli i vidět z okna ven, než zase zaprší a bude to jako dřív.

Pak přijel Muž z práce, takže jsem chystala večeři jemu a pak konečně přišlo na řadu brusinkové Frisco a film Absolvent. Je to prý klasika a nevím co jsem očekávala, ale tahle zábava mě příjemně překvapila. Dustina Hoffmana daboval Ondra Vetchý a ten byl perfektní. "Paní Robinsonová, my si prostě budeme povídat." :)

Odpoledne si jdu vyzvednout Drobka, který se vrátí ze školky v přírodě. A večer budu s dětma sama, protože Muž jede pracovně pryč. Takže večer cvíčo a pak budu přemýšlet, na co budu koukat. Máme nahraných pár filmů z televize, ale taky mám stažený celý seriál Firefly... Na ten se Muž není ochotný dívat, jelikož nestíhá titulky.

čtvrtek 24. května 2012

včera

Tak včera jsem dala večer Cardio Kickbox s Jill a dneska mě docela pobolívají stehna. Kliky na závěr jsem už nedala. Dneska mám cvičit workout 7 a ještě pořád cítím břišáky z pondělka, takže to bude masakr.

Doma jsem objevila oranžové tričko, takže ho nemusím shánět. Jupííí!

Moje vůně

Co jsem začala navštěvovat arome.cz, nakoupila jsem si pár odstřiků, některé naslepo, některé po vyzkoušení.


Salvador Dalí - Laguna
Nádherná vůně, cítím mořský vánek, je jako sen.

 Eau de Shalimar
Odnož legendárního Shalimaru, kouřová vanilka, tajemná, přímo vanilkové orgie. V horku se nádherně rozleží a má velkou výdrž.
 Sun - Jill Sander
Tak tohle je bomba. Vůně oleje na opalování, hutná, teplá a nádherná s výdrží.





Reb’L Fleur - Rihanna
Tak na tuhle teprve čekám, docela jí vychvalují, ale překvapivě v našem městě nikde nemůžu narazit na krám, kde ji otestovat.

středa 23. května 2012

když se daří, tak se daří

Před chvílí si mě zavolal můj nadřízený, že by potřeboval, abych dělala zástup vedoucí ve čtvrtém patře. Problém je, že bych se musela změnit kancelář. Tady dole sedíme čtyři a jsme celkem dobrý kolektiv. Rozumíme si a je legrace. Druhá věc je, že jsem na kancelářskou výpomoc pro všechny. Takhle bych dělala aspoň zástup.
Ale ještě větší error. Moje vedoucí počítala se mnou, že jí budu dělat zástup, jelikož její zástupkyně chce odejít na mateřskou. Ale podle toho, co řekla, snad ještě ani není těhotná?!? Ale s Danuš sedět nechci. Nemám si s ní moc co říct a co je nejhorší, nesnáší čerstvý vzduch.  V kanceláři má jak na Sahaře suchý a vydýchaný vzduch. Sakra, jak se tohle vyřeší. Tohle jde úplně mimo mně. To snad bude lepší nahoře než s Danuš, tam aspoň v kanclu větrají.

Před chvílí jsem se lekla, že si někdo prohlídnul blog, ale to jsem byla nepřihlášená já :D
Dneska už mám dost.

vykecávám

Žádné fotky sem dávat nebudu. V práci se občas nudím, deník do šuplíčku si jaksi nestíhám psát a tohle stejně nebude nikdo číst, tak to bude spíš můj vykecávací zápisníček o blbostech.

Snažím se zhubnout. Před Vánocema jsem se vážila a zjistila, že jsem od začátku minulého roku nabrala až na 66 kg. Panika. Začala jsem cvičit. Postahovala jsem si různá cvičení. Dostala tip na Jillian Michaels. Cvičila jsem pilates s Denise Austine, Six pack s Jillian a výsledky nic.
Po přečtení článku u lili jsem začala v dubnu cvičit Body revolution od Jillian a výsledky jsou vidět i cítit. Přes pupík tři centimetry pryč. Super. Teď jsem v půlce cvičení a workout 7 je nejvíc na břicho ze všech dosavadních cvičení. Ještě teď mě po pondělku bolí všechny břišní svaly. Takže se těším jak budu vypadat v plavkách oproti minulému létu líp.

Co se mi dnes stalo

Dneska jsem běhala po městě v marné snaze sehnat obyčejné oranžové tričko pro syna na vystoupení do mateřské školky. Když přišlo zboží, tak ve všech možných barvách, až na oranžovou. Grrr.

A když jsem se vrátila do kanclu, zjistila jsem, že jsem ztratila náušnici. Další bonus.

Další bonus je rozhovor, který budu muset absolvovat s mojí mamkou a už se toho dopředu děsím.

Taky musím dneska zůstat déle v práci, i když nemám co na práci, jelikož si musím nadělat, když potřebuju jít zítra k zubařce, jelikož se mi ulomil kus zubu. Auuuu...

Dneska se pokouším o výměnu odstřiku parfému za jiný.

Chtěla bych sehnat někde levně Deník Bridget Jonesové.