středa 31. října 2012

Tak na mě padla depka


Něco na mě leze, takže celý den popíjím čajíčky. Koupila jsem si šípkový Pickwick s různými příchutěmi, střídám ho se zeleným a černým čajem.
Takže cvičení zase nebude. V posledních dvou týdnech jsem cvičila asi třikrát Extreme Shed, první level - dobrý, dala jsem, druhý - vysílení, pak jsem taky vyzkoušela všechny levely Ripped in 30 a jednou Cardio kickbox. Taky jsem se po skoro roce zvážila a hurá, výsledky jsou i na váze, skoro pět kilo dole. Díky Jill, miluju tě.

Poslední dobou si připadám jako socka. Nekupuju skoro nic, co není ve slevě. Fakt nevím, jak jinak bych mohla zvládnout poplatit školu, jídlo, oblečení a teď Vánoce. V  listopadu mi končí lítačka, takže skvěle načasováno, jelikož půlroční stojí 2.600,-Kč.

Mám nakoupeno minimum vánočních dárků. Muž to neví, jinak by ho asi trefilo. Každý rok si říkám, jak začnu nakupovat na Vánoce dřív a každý rok sháním dárky pár dnů před Štědrým dnem.

Těžce lituju, že jsem si koupila Senzabox místo Ladyboxu. Musím přiznat, že jsem ho objednávala hlavně kvůli značce Crabtree and Evelyn, doufala jsem, že tam bude nějaký vzoreček krému na ruce. Ó, já bláhová. Docela jsem se těšila na značku Loccitane, ale jejich vzorečky slaměnkového krému jsou fakt trapné, protože krému je v té piditubičce maximálně třetina. Nechápu ťuťunkování blogerín kvůli minibalení, na ty fakt nejsem. Voňavka Pivoňka se blbě nanáší, jelikož rozstřikovač není a výdrž nic moc. Těšila jsem se na peříčko, to bylo posledně jako ozdoba na krabici, ale místo něj bylo jakési podivné oranžové kolečko s mašlí. Nechápavý obličej. Dermacol bázi pod makeup vůbec nekomentuju, jelikož nepoužívám makeup. To nejlepší nakonec: Senzabox přišel v krabici, která nebyla nijak zalepená ani zabalená. Prostě kdokoliv na poště si mohl krabici otevřít, nakouknout do ní, vybrat si ze Senzaboxu, co by se  mu líbilo, zase to zavřít a nikdo by na nic nepřišel. Takže největší radost měla Beruška, které jsem věnovala prázdnou Senzabox krabici a ona si do ní uložila své poklady: náramek, figurky Hello Kitty, korálky, dinosaura a další. Se Senzaboxem tímto končím.

V Ladyboxu mají mnohem větší vzorečky a více plných balení. Taky tam byla kosmetická taštička. Doufám, že do konce roku si jeden Ladybox objednám.

Každý den si říkám, jaké mám štěstí, že mám tak báječné a chytré děti a pak mě zase něčím rozčílí. Ale to už k životu patří. Protože navzdory tomu, že mě vytáčejí, tak jsou to nejkrásnější a nejchytřejší děti na světě.

 

středa 10. října 2012

Znáte glosy?

Musím to sem dát. Jelikož spousta dívek si myslí, že umí psát, spáchaly spoustu příšerných fanfiction, a našla se spousta lidí, kteří tato díla vylepšovali svými poznámkami. Největší úroda byla před pár lety, kdy Rowling ještě nedokončila Harryho Pottera a zrodilo se spoustu Mařen (Mary Sue).
Podrobný výklad zde

Holky se skvělým smyslem pro humor a pro mě nejlepší glosy jsou pro mě modra-cervena.blog.cz/

Jedinečný úkaz je fanfiction My immortal. Je psaná neskutečně špatnou angličtinou, hlavní hrdinka Ebony je upírka, spí v rakvi, v Bradavicích jsou všichni goffici, Draco, Harry, Ron a Hermiona hrají všichni v kapele, Hermiona je upírka, všichni kluci jsou do Ebony zabouchlí, včetně Hagrida a celé je to tak neskutečně dementní až je to geniální a já u toho umírám smíchy.

Malá oglosovaná ukázka:
It was…… Voldemort! (Vypadal jako Voldemort ve filmu... a byl to... Voldemort! *překvapení*)
"No!" I shouted in a scared voice but then Voldemort shouted "Imperius!" and I couldn't run away.
"Crookshanks!" BUCH!!!! (slovník: Crookshanks = Křivonožka) I shouted at him. Voldemort fell of his broom and started to scream (asi řval smíchy). I felt bad for him even though I'm a sadist so I stopped. (Přesto již bylo pozdě. Skandální odhalení, že Ten-jehož-netřeba-jmenovat je zvěromág a po nocích se tulí k jisté nebelvírské studentce, už bylo venku.)

...

Tak pořád čekám až mi přijde nějaká zpráva od Senzaboxu.

Včera jsem odcvičila první level Ripped in 30 days a dneska mě vůbec nic nebolí. Vzpomínám na loňský rok, kdy jsem se rozhodla cvičit a jako první zvolila zrovna tohle. Skoro pět dní mě šíleně bolely stehna a každé sedání bylo pro mě utrpení. Ripped jsem vzdala a začala cvičit Six pack. Byl to záhul, ale žádné výsledky na břicho se nedostavily, ale shodila jsem hodně přes zadek. Pak jsem objevila Body Revolution a bříško se postupně zmenšovalo. Doufám, že dneska si stihnu zacvičit, jelikož Drobek má trénink, a to se vrátíme domů tak v sedm večer, než děcka  uspím, je tak třičtvrtě na osm a Muž bude chtít, abych se mu taky věnovala.

Once upon a time druhý díl není na ulozto s vloženými titulky, takže si ještě počkám.

Jinak včera jsem stihla zkouknout dva díly Firefly. Jsem  nadšená. Já prostě miluju seriály, kde je vidět, že to herce baví, je tam nadsázka, legrace a výborná parta. Třetí díl byl opravdu děsivý. Už na začátku bylo řečeno, že vesmírem létají Plenitelé, kteří "obsadí loď, zabijou nás, sežerou naše maso a z naší kůže si udělají oblečení a když budeme mít štěstí, tak v tomhle pořadí", ale tady se setkáme s lodí, kterou Plenitelé přepadli a nechali naživu jediného pasažéra, kterého přinutili dívat se, jak všechny ostatní mučí a zabíjejí.

Po článku růžovém chroustovi jsem musela jít a koupit si olej na nehty od Alverde a teď ho používám každý den v práci, jelikož záděry se mi začaly dělat poslední dobou často. Opravdu nádherně voní po meruňkách.

Drobek mi řekl: Mami, čím budu větší tím budu mít větší rozum. Nebudu jako "bratránek", kterému babička pořád říká, že čím je větší, tím ho mám míň. :D

Večer chce číst z knížky o dinosaurech, kterou jsem mu koupila k narozeninám kvůli obrázkům. Taky čteme Dětem od Miloše Nesvadby a Čarodějku Winnie, tu chce pořád dokola Beruška.

pátek 5. října 2012

V poslední době

Neodolala jsem a objednala si odstřik od Guerlain L´Instant Magic.

Zjistila jsem, že pekanové ořechy chutnají skoro stejně jako naše vlašské.

Nej písnička tento týden a déle Wildest Moments od Jessie Ware.

Drobek se ve školce přihlásil do Flétničky.

Černý malinový čaj od Dilmah se smetánkou je moje nová závislost.

Cvičím Shred in 30 days (podvodně od druhého levelu), kolem pupíku už mám 84 cm.

Po letní pauze začali dávat druhou sérii Once upon a time, takže se těším na každé úterý, kdy jsou české titulky.

Zaregistrovala jsem se na Senzabox a možná mi přijde říjnový.