pondělí 9. prosince 2013

Cvičení

Tak po delší době jsem se rozhodla, že si pro změnu zacvičím něco kratšího.

V pátek jsem dala AMRAP podle Nikki
A myslíte, že jsem si pamatovala, kolik kol jsem odcvičila? Buď pět nebo šest. Můžete si vybrat. Já byla ráda, že jsem si pamatovala počet cviků.
Druhý den jsem cítila hlavně ruce a ramena.

V sobotu jsem cvičila ZWOW 47. To mi vyhovuje, protože se střídají pouze tři cviky v nižším opakování, takže jsem si schopná zapamatovat je i já, pohybový antitalent. I když se to nezdá, dáte zabrat hlavně břišákům.

Taky mi vyhovuje jóga s Tarou Stiles. A každé ráno se snažím cvičit pozdrav slunce. I když víkendy většinou vynechávám. :)

Oblíbené filmové polibky

Miluju, když je chlap rázný a víc co chce. Miluju ten pohled v očích, který sděluje, umřu, jestli tě hned nepolíbím.
 

 
Roztomilý film Penelepe o dívce s prasečím rypáčkem.


 
Romeo a Julie (scéna ve výtahu)

Až tak moc tě nežere a Alex a Gigi


Na závěr láska mého mládí Stephen Dorff, on byl přesně můj typ. Divoký, nebezpečný a přitom měl zranitelnost v očích.
Hrál v klipech Cryin´ od Aerosmith, s Britney v Everytime. Jeho životní role byla ve filmu Blade, kde hrál hlavního upířího záporáka Deacona Frosta.

úterý 3. prosince 2013

Diář 2014

Tak jsem měla velké dilema, jestli utratit asi 300,-Kč za diář Paperblanks nebo si koupit nějaký levnější. Fakt jsem se snažila, ale velký výběr v našem městě není. A já jsem rozmlsaná krásným obalem a v Albi diářích se mi prostě nelíbí ten bílý papír a malé řádky. Včera měli naštěstí v knihkupectví Dobrovský akci 20% sleva na vše, i když jenom od 19.00 do 21.00 hod, takže jsem musela večer vyrazit do centra, ne moc nadšená. Lidí v obchodě bylo jak na Václaváku. Můj výběr  proběhl stejně jako minulý rok. Byla jsem tam několikrát, diáře prohrabala, vybrala si motýlkový, který si koupím a v den D jsem se jimi prohrabala znova a vybrala si s tajemným obalem a s básní od E. A. Poe. A kromě toho ho dostanu od Ježíška od tchyně. :)
 
Prostě se mi na poslední chvíli přestala líbit oranžová barva na motýlovi.