pátek 11. dubna 2014

Letem mým světem, opět

Tak jsem oslavila pětatřicáté narozeniny. K nim jsem si přála čtečku knih a dostala jsem  ji od svého nejlepšího a nejhodnějšího Muže. Jsem šťastnou majitelkou bílého Pocketbooku 626 Lux.
Poslední týden stahuju knihy, kde se dá. Nejlíp mi to zobrazí formát doc, což jsem nečekala, myslela, že pdf bude nejlepší. Překvapivě i když nejsem moc na fantasy, tak zatím v počtu knih tento žánr vyhrává, dostala jsem se k Hře o trůny, Percy Jacksonovi a série Noční strany a Noční běžci. Dětem zkusím přečíst Hraničářova učně, kterého (skoro) všichni chválí.
Guilty pleasure
Po padesáti odstínech se roztrhl pytel s "pornem pro maminky". Natrefila jsem na trilogii Bez dechu, o třech mužích, kteří jsou nejlepší přátelé, miliardáři, vlastní společný podnik a všichni jsou ve vztazích dominantní a svazují ženské o sto šest. Dala jsem první dva díly a ten třetí musím taky, už jenom proto, abych zjistila, jestli třetímu do party autorka taky nadělí o čtrnáct let mladší holku jako prvním dvěma. Na těch knížkách se bavím tím, jak jsou ujeté. Hlavní hrdina má milion postelových zkušeností, stačí mu lusknout prsty, aby mu ženy padaly do náruče. :D Musí být dominantní v práci i ve vztahu, takže svojí ženě nařizuje, kam může jít, co si má obléct a tak dále, neustále ji kontroluje, kde je. To je neskutečně pitomé, ale co, když jí koupí, na co si ukáže a ještě ji uspokojuje několikrát denně, tak se to dá vydržet. Autorka Maya Banks propaguje anální sex, svazování a plácání po zadku. Ten největší vtip je, že po všem šukání zadku a svazování hlavní hrdina vyměkne a fotí si svoji subinku v kýčovitých okamžicích, když se točí dokola zatímco padá sníh, fakt musí být šikovný fotograf, aby nestihl její záda :D, je jeho životem, láme mu srdce, že by měla odejít, já se na tom tak bavím, že to ani není možné.
Tip na knižní blog
Slečna je trochu od rány, je spíš na krvavější věci, a vyhlásila válku romantickým knihám. Její strhávající recenze mají větší úspěch než pochvalné. Líbí se mi, že nejde s hlavním proudem. 
Botičky a podpatky
Já musím mít strážného anděla, mám štěstí na různé malé věci, které mě potěší. V Marks Spencer mají výprodej a podařilo se mi černé lodičky, za které jsem byla ochotná dát jejich plnou cenu 700,-Kč, koupit za 279,-Kč. Jsem fakt ráda, že mě stály tak málo, protože po třech dnech nošení po našem úžasném náměstí a jeho okolí, mám téměř sešlapané kramfleky a podpatky odřené od pitomých kostek, kanálů, rohoží a tak podobně, takže jsem odřená bílá místa doma zamalovala fixou. Tragédka. Když se snažím  na kritických místech být obzvlášť opatrná, dopadne to ještě hůř. Od teď asi budu šmírovat podpatky ostatních žen, jestli jsem takové střevo jenom já.

Hudba
Pokud poslední dobou něco poslouchám, jsou to většinou staré věci.




A kdo nezná Guano Apes, musí to urychleně napravit.


 

2 komentáře:

  1. Ze všeho nejdřív... Opožděně všechno nejlepší k narozeninám! :) Také mě za chvíli čekají...:D
    Na knižní blog se určitě hned vrhnu, tvůj popis mě fakt navnadil. A Skunk Anansie nakonec mě mile překvapili, to se na blozích jen tak nevídá - aspoň teda já na ně nemám moc štěstí.:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za přání. Já moc narozeniny nemusím, nic extra mi na nich nepřijde. Ale beru to jako příležitost, že se sejde rodina.
      Jsem zvědavá, jestli se ti ten blog bude líbit.
      Pořád se vracím ke starým kapelám. Skunk Anansie se mi líbili, akorát jsem od nich nesehnala žádné CD. To byly časy, kdy člověk čekal, kdy budou hrát jeho písničku na MTV nebo VIVě.

      Vymazat